Onthulling kunstwerk op Norwegian Cruise Line

12-09-2018 (14:03) - Creatie

Op de scheepsromp van een cruiseschip van Norwegian Cruise Line is een kunstwerk onthuld van kunstenaar Eduardo Arranz-Bravo. Het ontwerp is geïnspireerd op Arranz-Bravo’s leven aan zee in Barcelona.


Arranz-Bravo: "Norwegian Cruise Line is een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf en staat bekend om haar innovatieve ervaringen en prachtige collectie schepen’. Ik voel me vereerd dat ik voor dit bedrijf de romp mag ontwerpen en zo ook mijn liefde voor de oceaan en mijn geboorteplaats Barcelona kan tonen.’’

 

kleurrijke bestemmingen

Frank Del Rio, president en chief executive officer van Norwegian Cruise Line Holdings: "Wij staan bekend om onze kenmerkende rompontwerpen en weten dat Arranz-Bravo's levendigheid mooi zal aansluiten bij de kleurrijke bestemmingen in het Caraïbisch gebied die de Norwegian Encore vanaf volgend jaar zal bezoeken”, Het is Del Rio’s passie voor kunst die een nieuwe dimensie heeft toegevoegd aan Norwegian Cruise Line. Dit blijkt ook uit de kunstcollectie van de Norwegian Bliss, die volgens NCL miljoenen dollars heeft gekost.