Robert Bronwasser ontwerpt Award Coolest Dutch Brand 2017

06-10-2017 (11:25) - Creatie

Robert Bronwasser, al 25 jaar dè ontwerper van veelbekroond 'everyday design' zal de Award ontwerpen die in maart 2018 wordt uitgereikt aan de winnaar van Coolest Dutch Brands 2017. Op dit moment zijn acht merken genomineerd. In totaal zullen er 12 maandwinnaars in de finale opgaan voor de award Coolest Dutch Brand 2017.


Welk merk wint Coolest Dutch Brand van 2017?

Coolest Dutch Brands 2017 is een nieuw inititiatief van FONK Magazine. Hoofdredacteur Nicolette Hulsebos: ‘Jaar in jaar uit beoordelen en bekronen marketeers reclame en bureaus op hun toegevoegde waarde. FONK Magazine draait met de verkiezing Coolest Dutch Brands 2017 de rollen om. De redactie selecteert maandelijks een Coolest Brand van Nederlandse origine. In 2017 draait het om Nederlandse merken met een lange traditie die dankzij innovatie en uitgekiende marketing opnieuw aan een opmars zijn begonnen, waardoor ze ook jonge(re) generaties aanspreken en aan zich weten te binden.’
 De genomineerde merken tot en met september 2017: 
GazelleJOZO, SOA Aids NederlandHeinekenRemia, Efteling, HEMA en ten Cate. 
Het Coolest Brand van de maand oktober is Naturalis. In Fonk Magazine 218 het complete verhaal achter deze kampioen van de maand.  
 

bekendmaking vakjury

In FONK 218 (verschijnt 18 oktober) volgt ook de bekendmaking van de 35-koppige vakjury die zich in februari over de winnende cases zal buigen. Daaraan voorafgaand hebben de lezers op fonkonline in januari 2018 al hun stem uitgebracht. De vakjury bestaat uit creatives en strategen (activatie, digital, reclame en media specialisten) en krijgt twee onafhankelijke juryvoorzitters. 


over Rober Bronwasser

Robert Bronwasser (1968) studeerde in 1992 cum laude af als industrieel ontwerper aan de Technische Universiteit Delft met een project voor Philips Design. Na zijn studie startte hij zijn eigen industrieel ontwerpbureau dat in 2002 werd omgedoopt tot SMOOL. Sinds 2015 werkt hij onder zijn eigen naam. Door een combinatie van creativiteit, vele jaren ervaring en kennis van productietechnieken ontwikkelt hij herkenbare producten voor zowel multinationals als designlabels. Van 21 tot en met 29 oktober zal Bronwasser te zien zijn bij Dutch Design Week in Eindhoven.