Spinnin’ Records lanceert platform voor aanstormend talent

03-08-2017 (11:06) - Creatie

Spinnin’ Records, het grootste onafhankelijke dance-label ter wereld kondigt vandaag de lancering aan van Spinnin’ NEXT – een nieuw platform voor dj-talenten tussen de 16 en 21 jaar die op het punt staan om internationaal door te breken als de volgende generatie dance-artiesten.
 

Met Spinnin’ NEXT wil het label deze ‘high potentials’ als collectief onder de aandacht brengen en de juiste aanvullende tools bieden om internationaal door te groeien. Naast intensieve A&R-begeleiding zal deze groep zich creatief kunnen ontwikkelen door middel van internationale writing camps, live events, livestreams en Spinnin’ NEXT events in het buitenland.
 
 
Jorn Heringa, Head of A&R bij Spinnin’ Records: “Talentontwikkeling is een van de belangrijkste speerpunten van ons label en Spinnin’ NEXT is dan ook een ode aan jong talent. De artiesten in NEXT vertegenwoordigen een droom van velen die maar voor weinigen is weggelegd. Met Spinnin’ NEXT willen we de persoonlijke verhalen vertellen van deze artiesten en ze net dat extra zetje geven om verder door te groeien. Het zijn stuk voor stuk bijzonder getalenteerde mensen en het is een eer om met ze samen te werken.”
 
De officiële lancering van Spinnin’ NEXT vindt plaats tijdens het Amsterdam Dance Event in oktober met de eerste Spinnin’ Next avond in club Air in Amsterdam. Earlybird tickets zijn vanaf morgen te koop via: https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=118773&point_of_sale_id=2112
 
 
Luister hier naar de Spinnin’ NEXT Spotify Playlist.