Unisk introduceert nieuwe fronten voor IKEA Symfonisk

Unisk introduceert nieuwe fronten voor IKEA Symfonisk

13-07-2021 (13:21) - Creatie

Unisk introduceert frontjes van gerecycled vilt om de IKEA Symfonisk boekenplank luidspreker te personaliseren. Door simpelweg het bestaande (polyester) frontje te vervangen met een Unisk front krijgt de luidspreker een totaal nieuw uiterlijk.
 
De frontjes kunnen voor €26,00 worden besteld op uniskdesign.com. Met drie kleuren vilten fronten breidt Unisk de bestaande collectie van in Nederlande geproduceerde houten en duurzame stoffen frontjes uit. Deze gerecyclede vilt collectie is gemaakt met vilt van oude uniformen van bekende bedrijven als KLM uniformen, ABN-AMRO pakken, en kostuums van Efteling entertainers.
 
De Symfonisk luidspreker werd op de markt gebracht door IKEA in samenwerking met de Amerikaanse Sonos. De speaker is populair als betaalbaar instapmodel in het Sonos audio systeem. De luidspreker heeft een gemakkelijk verwijderbaar front, wat zonder gereedschap vervangen kan worden zonder de speaker te beschadigen. De Unisk frontjes geven de Symfonisk speaker een uniek uiterlijk dat perfect past in jouw interieur.