Dekbed-Discounter.nl en De Arend fuseren

25-06-2019 (09:33) - Economisch

Dekbed-Discounter.nl en De Arend zijn gefuseerd tot de nieuwe onderneming Jamani Group BV. Gezamenlijk zijn de bedrijven goed voor een omzet van 60 miljoen euro. De nieuwe onderneming zal geleid worden door Jarno Goesten van De Arend, naast Maurice Rustwat en Niels Verwij van Dekbed-Discounter.nl.


Volgens hen zal er voor consumenten weinig veranderen. Zowel de showrooms als de websites behouden hun eigen naam en personeel. Door de samenwerking wordt het voor klanten van De Arend binnenkort wel mogelijk om ook online te bestellen. Bezoekers van Dekbed-Discounter.nl kunnen in de toekomst een breder aanbod op de site verwachten, met ook producten voor buiten de slaapkamer.


De twee ondernemingen blijven apart bestaan en vallen beide onder het nieuwe moederbedrijf Jamani Group BV. De afdelingen HR, financiën, rapportages en IT horen hier voortaan bij. Beide ondernemingen behouden wel hun eigen hoofdkantoor en ook personeel blijft grotendeels nog op de eigen plek.


fusie

'We kenden Jarno al een tijdje. Hij is commissaris bij Dekbed-Discounter.nl en De Arend heeft de inrichting van ons nieuwe kantoor gedaan', aldus oprichter van Dekbed-Discounter.nl Niels Verwij. 'In de tijd dat we samenwerkten hebben we veel gesprekken gevoerd waarbij duidelijk werd dat we elkaar heel goed aanvullen. Zo zijn we tot de conclusie gekomen dat het in ieders voordeel zou zijn als we zouden gaan fuseren.'


;Door deze fusie voegen we professioneel meubilair en bedden samen', vult Jarno Goesten van De Arend aan. 'Hierdoor kunnen we een totaalpakket aanbieden aan onze klanten, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast is het voor ons heel goed om een partner te hebben die ons helpt de online markt te betreden en veroveren. Op onze beurt willen wij graag onze ruim 37 jaar ervaring in de meubelwereld delen om zo Dekbed-Discounter.nl te helpen met groeien.'


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing