Grote speler mobile marketing naar Amsterdam

29-05-2018 (10:35) - Economisch

Leanplum, groot op het gebied van mobiele marketing, opent een kantoor in Amsterdam. Daarmee maken ze duidelijk ook in Europa hun slag te willen slaan. Klanten zijn Talpa Media, Next Games en Tesco.


Momchil Kyurkchiev, co-founder and CEO, Leanplum: “The mobile economy in Europe is seeing tremendous growth, driving billions of dollars for brands. From social networks to entertainment to mobile commerce, the region represents one of the most engaged mobile populations in the world. In Europe, enterprises are in need of a mobile platform like Leanplum to help them scale real-time engagement, meet growing privacy requirements like GDPR, and deliver mobile growth strategies in fast changing markets.”

 

ambitieus

Het nieuwe kantoor in Amsterdam wordt tevens het hoofdkantoor van Europa, naast het kantoor dat al in Londen zit. Daarnaast zit er een deel van het team in Bulgarije, en dat zijn voornamelijk programmeurs en ontwikkelaars. Oliver Stein, die eerst bij het bedrijf Optimizely zat, is aangenomen om de boel aan te sturen en zijn team is de afgelopen periode al verdubbeld. 


Leanplum is hard bezig om een enorme cloud te bouwen waar mobile data in kunnen, om op die manier voor opdrachtgevers oplossingen te bieden waar zij weer mee aan de slag kunnen. Het zijn grote getallen waar het bedrijf mee te maken heeft, zo worden er 50 miljoen berichten per uur verstuurd.
 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing