Holland Venture stapt in Eshgo

04-07-2017 (20:58) - Economisch

Investeringsmaatschappij Holland Venture investeert in Eshgro, een toonaangevende cloud services broker met een innovatief platform. Het groeikapitaal stelt Eshgro in staat om haar platform verder te ontwikkelen en internationale groei te versnellen.


De cloud verandert de manier waarop bedrijven IT consumeren. Ten opzichte van on-premise IT oplossingen biedt de cloud meer flexibiliteit, 24/7 toegankelijkheid vanaf elke locatie, altijd up-to-date en meer veiligheid. De wereldwijde cloudmarkt zal volgens prognoses van diverse onderzoeksbureaus groeien naar circa € 180 mld in 2020. Daarmee groeit de cloudmarkt 7x sneller dan de wereldwijde IT-uitgaven. 

nieuwe uitdagingen
Deze dynamiek creëert nieuwe uitdagingen voor value added resellers en managed service providers. Inspelend op deze ontwikkeling heeft Eshgro een technologisch innovatief platform ontwikkeld, de CSB Suite. Dit unieke platform maakt van iedere bestaande IT-omgeving binnen 10 minuten inzichtelijk hoe er veilig een functionele cloud oplossing kan worden samengesteld. Bovendien maakt het de financiële impact inzichtelijk. 

focus op groei en schaalbaarheid
“We zijn klaar voor de volgende fase, waarbij de focus ligt op de groei en schaalbaarheid van ons platform. Het groeikapitaal stelt Eshgro in staat om internationaal te groeien en ook de grootste value added resellers en managed service providers in de markt te gaan bedienen.”, zegt Anton Loeffen, CEO van Eshgro.

“We hebben Holland Venture aan boord gehaald om een actieve bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling en groei van Eshgro. Door hun jarenlange ervaring met groeiende bedrijven, biedt Holland Venture een belangrijke strategische en commerciële meerwaarde.”


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing