Inzamelingsacties Go Ahead Eagles leveren anderhalve ton op

Inzamelingsacties Go Ahead Eagles leveren anderhalve ton op

22-07-2020 (08:30) - Economisch

Net als veel andere bedrijven en ondernemingen werd Go Ahead Eagles in maart sportief en financieel hard getroffen door de plotselinge strijd tegen het coronavirus. Met diverse inzamelingsacties stonden supporters van de club echter massaal op om Go Ahead Eagles door deze moeilijke periode te loodsen. Het leverde de club een totaalbedrag van € 149.144,- op.
 
Een veiling van match worn shirts van FC Twente - Go Ahead Eagles, tickets voor Kowet Kijken XXL, collectebussen om consumptiemunten in te zamelen, spontane donaties, ontbijt- en lunchsessies in De Adelaarshorst en een supportersveiling op MatchWornShirt.com. Het zijn allemaal acties die de afgelopen maanden tussen Go Ahead Eagles en zijn supporters tot stand kwamen om de pijn van de financiële consequenties van de coronacrisis te verzachten
 
Ook de Supportersvereniging van Go Ahead Eagles stond de club terzijde door elke ingezamelde euro te verdubbelen (met een maximum van € 50.000,-). In totaal werd met alle inzamelingsacties en donaties maar liefst € 99.144,- opgehaald, waardoor het eindresultaat (inclusief de ‘verdubbelaar’ van de Supportersvereniging) op € 149.144,- uitkwam.
 
 
 foto:
Kowet Kijken XXL, waarin onder meer de contractverlenging van Sam Beukema (midden) werd bekendgemaakt, leverde Go Ahead Eagles ruim 80.000 euro op. (Foto: Erik Pasman)

 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing