Modeconcern Doniger Fashion Group vraagt surseance aan

04-09-2017 (17:59) - Economisch

Doniger Fashion Group heeft maandag 4 september uitstel van betaling aangevraagd bij de rechter in Amsterdam. Het verzoek is inmiddels toegewezen. Alle winkels van Gaastra, McGregor en Adam blijven voorlopig gewoon open. De onderneming gaat samen met een bewindvoerder Hanneke de Coninck van Florent op zoek naar een oplossing. 
 

Doniger Fashion Group heeft voor zichzelf en dochterondernemingen Doniger Online B.V., Adam Retail B.V., Doniger Fashion B.V., Doniger Retail B.V., MCG Online Personnel B.V., AR Personnel B.V., AR Housing B.V., DR Personnel B.V. en DR Housing B.V. op maandag 4 september 2017 voorlopige surseance van betaling toegewezen gekregen. Voor andere identiteiten van Doniger Fashion Group, zoals ETP B.V., is geen uitstel van betaling aangevraagd.
 

geknokt 

“Het is vreselijk voor alle werknemers dat we in deze situatie terecht zijn gekomen. We hebben met z’n allen echt geknokt om het bedrijf overeind te houden, maar het is niet gelukt. We hebben geloof in onze sterke merken en we zullen alles in het werk stellen om een nieuwe toekomst voor de onderneming te vinden”, aldus Joep van Straaten, CEO van Doniger Fashion Group.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing