Nieuwkomer Wigwam.travel gaat niet voor budget trend

Nieuwkomer Wigwam.travel gaat niet voor budget trend

02-08-2017 (09:00) - Economisch

Wigwam.travel stelt stijlvolle pakketreizen samen voor reizigers die goed design, goede service en een leuke buurt kunnen waarderen. Hotels zonder uitstekende recensies zijn niet op de website terug te vinden. Daarmee verzet Wigwam zich tegen de budget trend, online reisorganisaties die alleen letten op de laagste prijs.
 

Accommodatie grootste frustratie reiziger

De nieuwkomer bekeek honderden vakantie recensies. Zo bleek dat de meest gehoorde vakantieklachten gaan over tegenvallende hotels. Dat gaf de jonge oprichters Bob Stolk (29) en Jens Steenhuis (30) het idee voor hun premium vakantieplatform.
 
“Donker en versleten hotels in een wijk die beter vermeden kan worden. Online is  prijs vaak belangrijker dan de kwaliteit van de vakantie. Dat is zonde, wij zien dat 100 euro verschil al een enorme impact kan maken op de reisbeleving.”  – aldus Jens Steenhuis”
 

Over Wigwam.travel

De Amsterdamse reisorganisatie is zorgvuldig in de selectie van haar vakantie aanbiedingen, zodat het boeken van een reis een stressvrije ervaring is. Het aanbod op de overzichtelijke website varieert van stedentrips, verre reizen of een zonvakantie. Reizigers die op zoek zijn naar een reisorganisatie met goede smaak zijn bij Wigwam aan het juiste adres.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing