Roamler haalt investering van 20 miljoen euro op

Roamler haalt investering van 20 miljoen euro op

18-06-2020 (09:52) - Economisch

Roamler heeft een investering van 20 miljoen euro opgehaald van Endeit Capital, SmartFin en Achmea Innovation Fund. Het platform helpt zelfstandige professionals te werken waar en wanneer ze willen. De investering wordt gebruikt om de groei in heel Europa te versnellen.
 
Roamler, dat bijna 10 jaar geleden door Nederlandse ondernemers is opgericht bedient klanten als Unilever, P&G en Red Bull met een community van mobiele gebruikers die geld verdienen met het uitvoeren van taken in winkels. Dit varieert van het opzetten van promoties in de winkelschappen tot mystery shopping en het verzamelen van inzichten. In recentere jaren heeft Roamler het platform uitgebreid met technische installaties, service en reparaties aan huis voor klanten als Eneco, Ring en ANWB, met een community van onafhankelijke, zelfstandige installateurs. 
 
Met de investering van 20 miljoen euro gaat Roamler, dat binnen de retail al in tien Europese landen actief is, zijn on-demand professionele installatie-, service- en reparatieactiviteiten internationaal uitbreiden, te beginnen met het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Het kapitaal wordt ook gebruikt om het IT- en data science-team uit te breiden. 
 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing