Roompot neemt Landal GreenParks over

Roompot neemt Landal GreenParks over

17-06-2021 (11:51) - Economisch

Roompot en Landal GreenParks willen een Pan-Europese organisatie uitbouwen om samen het meest aantrekkelijke en diverse vakantieaanbod in Europa te vormen. Hiervoor heeft Roompot het voornemen Landal GreenParks over te nemen van zijn huidige eigenaar Awaze, een portfoliobedrijf van Platinum Equit. De transactie is onderhevig aan de gebruikelijke voorwaarden.
 
Landal GreenParks heeft een sterk portfolio uitgebouwd met 100 vakantieparken in vooral Noord- en Centraal-Europa, Roompots geprezen aanbod bestaat vandaag uit ruim 200 parken en vakantielocaties in Midden- en Zuid-Europa. Door de voorgenomen overname zal de organisatie het meest diverse en aantrekkelijkste Pan-Europese aanbod aan vakantiegangers kunnen aanbieden.
 
De acquisitie van Landal GreenParks door Roompot is onderhevig aan de gebruikelijke voorwaarden. Zowel Roompot als Landal GreenParks zijn constructief gestart met het adviestraject met beide Nederlandse ondernemingsraden. Over de financiële voorwaarden communiceren de betrokken partijen niet.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing