Samsung en Packaly starten mobiel reparatie pick-up service

Samsung en Packaly starten mobiel reparatie pick-up service

06-07-2021 (13:38) - Economisch

Samsung en Packaly slaan de handen ineen voor het ophalen en wegbrengen van toestellen die gerepareerd moeten worden. Het duurzame verzendbedrijf Packaly haalt binnen een uur je toestel gratis op en brengt deze direct voor reparatie naar een lokaal Samsung Service Center in de buurt. Als je toestel gerepareerd is, wordt je mobiele telefoon dezelfde avond of uiterlijk de volgende dag gratis teruggebracht.
 
Dankzij deze samenwerking weet je zeker dat je kapotte smartphone binnen no-time bij het Service Center is. Packaly haalt op dit moment smartphones in Rotterdam op. Bij een geslaagde pilot wordt de service verder uitgebreid naar Amsterdam en Utrecht.
 
"We zijn enorm blij met de samenwerking met Samsung. Het laat zien dat Packaly inzetbaar is over meerdere kanalen. We geloven dat onze instant bezorg oplossing geschikt is voor retail en voor incidenten als kapotte toestellen. We rollen de service verder uit over hun service centra in meerdere steden. In sommige gevallen is een reparatie binnen enkele uren alweer terug bij de eigenaar," aldus Axel Dekker, CEO Packaly. 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing