Vliegtickts.nl start samenwerking met Air Miles

05-09-2014 (00:59) - Marketing

Vliegtickets.nl en Air Miles kondigen een samenwerking aan. Spaarders kunnen in ruil voor Air Miles tegen een gereduceerd tarief vluchten boeken bij Vliegtickets.nl.

‘Met Vliegtickets.nl hebben nu alle Air Miles-spaarders de mogelijkheid om voordeel te krijgen op vluchten naar vele duizenden bestemmingen wereldwijd’, aldus directeur Diederik Rus, directeur.

De reisorganisatie wil onderscheidend zijn op verschillende vlakken. Onlangs werd de Mobiele Reisassistent iOS app gelanceerd; een persoonlijke service waarbij passagiers via hun smartphone op de hoogte worden gehouden van actuele vluchtinformatie. Daarnaast is er een prijsmelder-functie; mensen kunnen invoeren waar ze naartoe willen vliegen en wat hun budget is en zodra er tickets naar die bestemming en binnen hun budget beschikbaar zijn, ontvangen zij daarover een email.
 
Ook Erik van Essen, directeur van Loyalty Management Netherlands, de organisatie achter het Air Miles spaarprogramma, is blij met de samenwerking: ‘Met deze nieuwe inwisselmogelijkheid maken we ons spaarprogramma nog aantrekkelijker, want uit feedback van de spaarders blijkt dat zij deals met vliegmaatschappijen een mooie aanvulling zouden vinden op de bestaande inwisselmogelijkheden. Bovendien past de samenwerking goed binnen de vernieuwing van het spaarprogramma die in oktober vorig jaar is ingezet.’


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.
RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch