Achmea verlengt samenwerking LexisNexis met focus op data-analyse

Achmea verlengt samenwerking LexisNexis met focus op data-analyse

03-07-2020 (08:30) - Marketing

Verzekeraar Achmea heeft de samenwerking met LexisNexis met drie jaar verlengd. Naast de (inter)nationale media-monitoringsdiensten maakt Achmea gebruik van de data-analyse mogelijkheden van LexisNexis. Achmea gebruikt deze informatie om maatschappelijk relevante ontwikkelingen snel te kunnen herkennen en hier voor klanten op in te spelen. Achmea is tevens kennispartner van het internationale ontwikkelteam van LexisNexis.
 
Via onder meer nieuwsbrieven en de Achmea Nieuws App worden zo’n 700 kenniswerkers bij Achmea realtime op de hoogte gehouden van actualiteiten over voor hen relevante thema’s uit o.a. print- en online media, politiek, vakmedia, blogs en radio en televisie. Daarnaast beschikt Achmea over een eigen archief en de archiefdatabase Nexis.
 

Inspelen op veranderende wensen

“Achmea staat midden in de maatschappij en zet zich in voor een gezonde, veilige en toekomstbestendige samenleving. Uiteraard is het voor onze collega’s van belang de actuele ontwikkelingen in de sector, maar ook daarbuiten, nauwgezet te volgen. Zo weten zij wat er leeft en kunnen zij nog beter inspelen op de veranderende wensen van onze klanten. Met de overeenkomst met LexisNexis stellen we hen hiertoe nog beter in staat”, aldus Stefan Kloet, directeur Corporate Communicatie.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch