Adapt Innovatie neemt Crystal Marketing over

07-05-2019 (12:10) - Marketing

Adapt Innovatie heeft per 1 mei alle activiteiten en medewerkers van Crystal Marketing overgenomen. Oprichter en eigenaar van Crystal Marketing, Guus Goorts, treedt als partner toe tot Adapt Innovatie. Met de bundeling van deze krachten versterkt Adapt Innovatie zich op het gebied van digitale strategieën.


De overname komt niet zomaar uit de lucht vallen. Beide partijen werken al enkele maanden intensief samen. 'Door deze overname kunnen we onze klanten niet alleen helpen bij het opstellen van een scherpe strategie, maar waar nodig ook zorgdragen voor de praktische uitvoering, bijvoorbeeld in de vorm van websites en digitale marketingcampagnes', aldus Niels Huismans, Managing Partner bij Adapt Innovatie.


moeilijk vindbaar publiek

Guus Goorts zal binnen Adapt Innovatie het portfolio van Digitale Marketing op zich gaan nemen. Zijn persoonlijk specialisme zit in het digitaal en vanuit een strategische aanpak ondersteunen van organisaties bij het vinden en verbinden van moeilijk vindbaar publiek.


Goorts: 'Al snel tijdens ons eerste project bleek dat we dezelfde visie op ondernemen hebben: eerst goed nadenken over je totale strategie, en je niet gek laten maken door iedere goeroe met een nieuw idee. Door onze ervaring te combineren kunnen we onze klanten nog beter tot dienst zijn.'
 

nieuw kantoor

De samenwerking valt samen met de aankondiging dat Adapt een nieuw kantoor opent bij de Looierij in Alphen. 'We beseften dat er ook op zakelijk gebied van alles in de regio Alphen-Chaam aan het gebeuren is, en het is mooi om iets aan onze directe leefomgeving bij te kunnen dragen', aldus Huismans


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch