Albert Heijn lanceert AH Compact

Albert Heijn lanceert AH Compact

23-09-2020 (16:53) - Marketing

Albert Heijn zet vol in op groei van online boodschappen doen. Het bedrijf speelt in op de sterk toegenomen vraag van consumenten om de dagelijkse boodschappen snel en makkelijk te laten bezorgen. Niet alleen heeft de supermarktketen de bezorgcapaciteit in krap twaalf maanden verdubbeld, ook lanceert Albert Heijn vandaag een nieuwe, gratis bezorgservice voor kleine huishoudens: AH Compact.
 
Via de nieuwe app AH Compact (te downloaden via Apple App Store of Google Play Store) kunnen klanten kiezen uit een assortiment van bijna 5.000 dagelijkse boodschappen, waaronder veel vers, de vertrouwde AH-merken en Prijsfavorieten. Alle prijzen zijn hetzelfde als in de winkel of via AH.nl, inclusief de Bonusaanbiedingen. De boodschappen worden gratis thuisbezorgd. Klanten kunnen voor de bezorging kiezen uit acht momenten per week, zes 's avonds en twee 's ochtends. Het minimumbestelbedrag is 35 euro.
 

Kleine huishoudens

Met de nieuwe bezorgservice mikt Albert Heijn op de snelgroeiende markt voor één- en tweepersoonshuishoudens. Marit van Egmond, CEO van Albert Heijn: "We willen er altijd en overal zijn voor onze klanten, met onze winkels en online. Met name gezinnen met kinderen en bedrijven bestelden in de afgelopen jaren veelvuldig online. We zagen echter een toenemende belangstelling bij kleine huishoudens – jong en oud. Daarvoor hebben we nu AH Compact ontwikkeld. Eenvoudig bestellen via een aparte app, zonder bezorgkosten." 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch