Duvel werkt in nieuwe campagne samen met FAKE voor Collection Glass 2021

Duvel werkt in nieuwe campagne samen met FAKE voor Collection Glass 2021

03-09-2021 (11:42) - Marketing

Het jaarlijkse Collection Glass dat bierbrouwer Duvel op de markt brengt is dit jaar ontworpen door FAKE. De Amsterdamse straatkunstenaar bekend van het ‘Super Nurse’-kunstwerk dat wereldwijd tijdens de start van de pandemie veel indruk maakte, heeft het iconische Duvel-glas voorzien van een street art design.
 
Duvel speelt met de campagne in op de street art-trend: toegankelijke kunst voor iedereen waarin het dagelijks leven centraal staat. Naast het collectors item dat verkrijgbaar zal zijn in de retail en horeca is er tot en met zondag 12 september een bijpassende Art Walk gratis te bezoeken in Amsterdam-Noord. De wandeling bestaat uit 10 toonaangevende straatkunstwerken, waarbij FAKE vertelt over street art.
 
Voor de Duvel Art Walk gingen Duvel en FAKE samen op zoek naar kunstwerken die bij de samenwerking passen. De walk start bij het NDSM-plein en eindigt in het Noorderpark bij Pompet, waar het glasontwerp een prominente plek heeft gekregen. FAKE neemt je mee langs een rauwe kunstroute, met enkele werken van hem zelf als ook werken van andere street-artists zoals Shoe, Juice, Sjem Bakkus & Lars Brehm. Bij ieder kunstwerk kun je intunen middels een speciale QR-code die toegang geeft tot de door FAKE ingesproken audiotour. Meer info via www.duvel.com/FAKE

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch