FedEx kondigt Small Business Grant competitie aan met bijna €250.000 prijzengeld

15-09-2021 (12:02) - Marketing

FedEx Express, een dochteronderneming van FedEx Corp. (NYSE: FDX) kondigt vandaag de start van de Small Business Grant competitie in Europa aan. De competitie voor midden- en kleinbedrijf, met in totaal bijna €250.000 aan prijzengeld, biedt ondernemers de mogelijkheid om te groeien en hun ambities waar te maken. Het is voor het eerst dat de competitie op breed Europees niveau georganiseerd wordt, met de mogelijkheid tot deelname voor ondernemers uit 16 verschillende landen.
 
De competitie is open voor kleine ondernemingen (max. 50 werknemers) met een winstoogmerk in de volgende landen: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Israël, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, Tsjechië en het Verenigd Koninkrijk.
 
Vijftien finalisten worden geselecteerd om mee te doen voor de Grand Prize (€50.000) of een van de drie Judges Choice Awards: Digital Excellence, Sustainability Champion en Innovation Mastermind (elk €15.000). Daarnaast kunnen niet-finalisten deelnemen aan de publieksstemming en kunnen zij de People’s Choice Award in hun eigen land winnen, waardoor er nog 15 winnaars zullen zijn die elk €10.000 winnen.
 
“Het runnen van een klein bedrijf is in een optimale situatie al moeilijk, maar de laatste 18 maanden hebben ondernemers echt grote aanpassingen moeten maken om te overleven,” aldus Helena Jansson, SVP Finance International van FedEx Express en jurylid van de Small Business Grant. “Met de Small Business Grant competitie willen we achter de kleine ondernemingen gaan staan, hen helpen om hun droom waar te maken en het volgende hoofdstuk van hun verhaal te schrijven."
 
Om deel te kunnen nemen aan de competitie, hoeft een bedrijf geen huidige klant te zijn of een actief account te hebben bij FedEx Express. De aanmeldingstermijn loopt van 15 september tot 20 oktober 2021. De vijftien finalisten worden op 17 november 2021 bekendgemaakt en vanaf dan kan het publiek stemmen voor de People’s Choice Awards.
 
Alle winnaars worden bekendgemaakt op 26 januari 2022. Meer informatie over de inschrijvingsprocedure en de voorwaarden zijn te vinden op www.fedex.com/grant

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch