Game Mania zet vol in op More Better Retailer-strategie

22-04-2019 (14:43) - Marketing

Game Mania zet vol in op de More Better Retailer-strategie met de opening van de Game Mania Zone in de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn. Dit is een retailzone met een gericht productassortiment.
 
Met deze strategie brengt de gameretailer het verkopen van de juiste gamingproducten in combinatie met de ultieme gamebeleving naar een groeiend aantal gameliefhebbers. Hiermee voldoet Game Mania aan de behoefte van de community en laat het zien succesvol te zijn in een digitaliserende markt. 
 

More Better Retailer-strategie

Met de More Better Retailer-strategie legt de specialist in gaming naast het verkopen van de juiste gamingproducten de focus op het bieden van de ultieme game-ervaring aan klanten. “Wij zijn zelf gamers en kennen onze betrokken community als geen ander. Onze klanten willen naast goede service van onze experts en slimme deals, vooral een totaalervaring beleven. Dit is juist wat ons uniek maakt.” zegt Kris Lenaerts CEO van Game Mania. “Daarom pakken we dat creatief aan door bijvoorbeeld game-evenementen te organiseren in onze nieuwe Concept Stores zoals esports-toernooien en live viewings van wereldwijde events zoals de E3 in Los Angeles. Dankzij deze events, de nieuwste producten en relevante content weten wij de behoefte van onze klanten te vervullen en gamers bij elkaar te brengen. Met de opening van de Game Mania Zone brengen we deze aanpak ook naar nieuwe locaties waar we gamers kunnen bereiken en activeren. Op deze manier blijven wij succesvol in een digitaliserende markt waarin esports en gaming-events sterk groeien.“
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch