H&M opent concept store in Nederland

13-01-2020 (10:08) - Marketing

H&M HOME opent in het voorjaar van 2020 een Concept Store in Nederland. Deze gloednieuwe en allereerste eigen winkel van het interieurconcept in Nederland komt op de Kalverstraat, in hartje Amsterdam. In de Concept Store vinden klanten in een vernieuwende, dynamische shopping omgeving het hele assortiment van H&M HOME, inclusief meubels, lampen en een samengestelde selectie met items van andere merken.

“Met onze H&M HOME Concept Stores willen we klanten een inspirerende ervaring bieden die een aanvulling vormt op ons online aanbod. We zijn enorm blij om dit concept nu uit te breiden naar Nederland en we hebben er veel zin in om onze klanten te verwelkomen in onze winkel in Amsterdam. We hopen dé plek te worden waar klanten naartoe gaan als ze op zoek zijn naar modern design en home decoratie", zegt Peter Klagsmark, General Manager van H&M HOME.

In de nieuwe winkel worden zowel lokale als wereldwijde samenwerkingen aangeboden en vinden klanten veel persoonlijke aandacht en service. De exacte datum waarop de winkel geopend wordt en meer details over de producten, services en voorzieningen die in de Concept Store aanwezig zullen zijn, worden later bekendgemaakt.

In London, München, Hamburg, Stockholm, Kopenhagen en Oslo zijn al Concept Stores van H&M HOME te vinden. In het voorjaar van 2020 openen ook in Zürich en Brussel een H&M HOME Concept Store.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch