HelloMaaS brengt marketingtools samen op één platform

16-04-2019 (10:59) - Marketing

Het marketinglandschap is behoorlijk veranderd de laatste jaren, doordat er vele nieuwe kanalen en duizenden tools bij zijn gekomen. HelloMaaS brengt daarom veel slimmigheden samen op één platform. Daar kunnen marketeers een marketingplan maken, de beste freelance marketeers in Nederland vinden en direct aan de slag met handige marketingpakketten.


Louise Doorn, oprichter en CEO HelloMaaS: 'Veel bedrijven worstelen met de vele opties binnen marketing en de snelheid waarmee dingen veranderen. Met HelloMaaS willen wij marketingkennis en executiekracht op een flexibele en transparante manier ontsluiten en on demand aanbieden. De kwaliteit waarborgen wij door zorgvuldig gescreende freelancers en marketingadviseurs op het platform toe te laten.'


Voor de uitvoering van het marketingplan zijn er speciaal geselecteerde freelancers of pakketten met een vaste prijs beschikbaar. Deze pakketten zijn onder andere gericht op branding, lead generation, social media, PR en content creatie. Naast specialisten biedt het platform ook direct contact met CMO’s, merkstrategen en marketing technology-specialisten die in een dag hun waardevolle ervaring delen. 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch