HEMA co-sponsor Team Jumbo-Visma

HEMA co-sponsor Team Jumbo-Visma

17-12-2019 (09:52) - Marketing

HEMA wordt co-sponsor van schaats- en wielerploeg Team Jumbo-Visma. De komende vier jaar prijkt de naam van het warenhuisketen op de wedstrijdkleding van beide sportploegen.
 
Dankzij het co-sponsorschap kan Team Jumbo-Visma verdere groei realiseren. Ook draagt het partnerschap bij aan het uitbouwen van HEMA’s merkstrategie. HEMA heeft 750 vestigingen in elf landen.
 

Oer-Hollands

'We zijn hier ontzettend blij mee', reageert directeur Richard Plugge van de schaats- en wielerploeg. 'Schaatsen en wielrennen zijn vooraanstaande sporten in Nederland. Net als wij is HEMA oer-Hollands, met internationale vertakkingen en zichtbaarheid. De langlopende contracten van onze andere sponsoren hebben grote aantrekkingskracht. We zijn een stabiele factor waar een groot en gerenommeerd bedrijf als HEMA zich graag mee identificeert.'
 
Vrijdag 20 december worden in het hoofdkantoor van HEMA in Amsterdam de beide wielerploegen van Team Jumbo-Visma gepresenteerd. Die presentatie wordt vanaf 13 uur live uitgezonden op Eurosport 1 (Benelux) en via de Eurosport player.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch