Het Shoplokaal is etalage voor Amsterdamse duurzame producten

07-11-2019 (11:35) - Marketing

Stichting Amsterdam Made heeft Het Shoplokaal gelanceerd, een online etalage voor duurzame producten van Amsterdamse ondernemers.
 
In Het Shoplokaal vind je een verzameling producten van bedrijven uit de Metropoolregio Amsterdam, van starters tot gevestigde namen. Zoals koffiebonen van Gosling Coffee, zeep van Zeepziederij Borssenburg, worst van Brandt & Levie, sieraden van Oogst en fietsen van Roetz-Bikes. Klik je op een product, dan word je direct doorgelinkt naar de webshop van de desbetreffende ondernemer. Zo koop je producten bij de bron en weet je dat het geld in de juiste zakken terecht komt, aldus Amsterdam Made.
 
Niet elke Amsterdamse ondernemer kan met zijn of haar product in Het Shoplokaal terechtkomen. Daar gaat een screening door een jury aan vooraf. Marit Timmerman, managing director van Amsterdam Made, vertelt: ‘Onze onafhankelijk jury kijkt naar de kernwaarden duurzaamheid, creativiteit en vakmanschap. Bedrijven moeten daarnaast in Amsterdam gevestigd zijn en, voor zover mogelijk, binnen de landsgrenzen produceren.’

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch