Kruitvat presenteert nieuw winkelconcept in Roermond

Kruitvat presenteert nieuw winkelconcept in Roermond

10-09-2020 (11:43) - Marketing

Kruidvat heeft een nieuw winkelconcept gelanceerd voor Nederland en België. Vandaag werd de eerste winkel ingericht volgens de nieuwe winkelformule feestelijk geopend in Roermond.
 
De nieuwe winkelomgeving heeft een frisse en moderne uitstraling en een overzichtelijke presentatie. De verschillende zones, Health, Baby, Beauty en Body, zijn herkenbaar aan de heldere, zachte en frisse kleuren. De wekelijkse aanbiedingen en acties staan in het hart van de winkel. Formulemanager Jur Smit: “'lanten houden ervan om hier lekker te snuffelen in ons gevarieerde en verrassende aanbod. Een waarde die al 45 jaar in ons DNA zit en wij ook in dit winkelconcept omarmen.' In de winkel zkan afgerekend worden bij fysieke kassa's en zelfscankassa’s.

De drogisterijketen opende 45 jaar geleden de eerste winkel in Hilversum. Inmiddels heeft bijna 1250 winkels in Nederland, België en Frankrijk. Waarvan 970 filialen in Nederland. Vanaf volgend jaar wordt het nieuwe concept in Nederland en België verder uitgerold.

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch