Lease-auto in Kwantumstijl voor medewerkers

11-04-2018 (15:51) - Marketing

Kwantum vernieuwt niet alleen haar winkels, alle supervisors van de winkels rijden nu ook rond in een lease-auto die de merkwaarden van Kwantum moeten uitstralen. Daarnaast zijn ook interieurbloggers ingezet. 


Marjanne Broeders, concept vormgever bij Kwantum: "De grootste uitdaging was het om een opvallende bedrukking te ontwikkelen die tegelijkertijd aansluit bij het karakter en de merkbeleving van Kwantum. Uiteindelijk is er gekozen voor de zogeheten lijntekeningen van producten die in de winkels gebruikt worden, letterlijk als één lijn door te trekken naar buiten op de auto’s.” Daarmee moet, zo wordt uitgelegd, het brede assortiment van Kwantum worden weergegeven. 

 

voorwaarts

Naast het feit dat de mensen die alle winkels van Kwantum nu mogen rondrijden in een 'winkelwagen', is Kwantum ook de samenwerking aangegaan met drie interieurbloggers, onder de naam WOWN! powered by Kwantum. De aftrap is gedaan door Souraya Hassan, die sinds 2009 haar eigen bedrijf Binti Home voor interieurontwerp, styling en fotografie runt. 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch