Lenovo Legion breidt samenwerking met G2 Esports uit

17-12-2021 (10:56) - Marketing

Lenovo Legion heeft een uitbreiding van de samenwerking met de G2 Esports-organisatie aangekondigd en is de officiële desktop- en laptopsponsor tot augustus 2022. Ook ondersteunt het bedrijf het allereerste volledige vrouwelijke team voor VALORANT dat bestaat uit prominent esports-talent, waaronder de Nederlandse Petra “Petra” Stoker.
 
Het team bestaat verder uit Julia “juliano” Kiran (Zweden), Michaela “Mimi” Lintrup (Denemarken), Zainab “zAAz” Turkie (Zweden) en Cecilie “Cilli” Kallio (Denemarken).
 
Het Berlijnse G2 Esports is een van de meest succesvolle esports-organisaties ter wereld. G2 streeft ernaar om de best presterende gamers in de branche in dienst te nemen om op het hoogst mogelijke niveau te concurreren, ongeacht gender.
 
Lenovo levert Lenovo Legion-desktops en -laptops aan G2 Esports' League of Legends, Rainbow Six Siege, Rocket League, Fortnite, SIM Racing-teams en nu ook G2 Gozen, zodat ze over de best mogelijke gamingapparatuur beschikken die nodig is voor de ultracompetitieve wereld van esports.
 
Lenovo Legion-branding wordt gebruikt voor offline en online activiteiten en wordt opgenomen in teammerchandise zoals de truien van de G2 Gozen. In de loop van het volgende jaar zullen ook een aantal digitale en fysieke activaties plaatsvinden. Een groot deel hiervan zal gericht zijn op het leveren van een exclusieve ervaring voor fans. Hierbij zullen Lenovo Legion en G2 samenwerken om game-avonden te organiseren in de toegewijde Legion Community.
 
De grootste prestaties van G2 tot nu toe zijn deelname aan League of Legends Worlds Finals 2019, het winnen van R6 GSA League 2021 en de 1e plaats bij Rocket League Spring Series in Noord-Amerika. 

Bureaus

Media

Economisch