Limited edition kledinglijn slaat brug tussen kunst en streetwear

18-08-2021 (11:54) - Marketing

Baskèts in Amsterdam, Calico Jack in Venlo en UPTOWN in Den Haag lanceren op donderdag 19 augustus een limited apparel collectie. Een samenwerking tussen Absolut Vodka en drie lifestyle boutiques. Het project ‘Together we connect’ slaat een brug tussen drie steden, ondernemers en fotografen.
 
De drie boutiques worden ieder vertegenwoordigd door een lokale fotograaf. Justine Leenarts, Will Falize en Eelco Wortman brengen ieder een ode aan hun stad met als rode draad: verbondenheid. De limited unisex collectie bestaat uit T-shirts, hoodies, longsleeves en korte broeken.
 
Collectie met en voor lokale fotografen
Met dit project bieden de ondernemers uit Amsterdam, Venlo en Den Haag de lokale fotografen canvas op een streetwear product. 'Co- creatie is onlosmakelijk verbonden met de missie van Absolut. Al meer dan 40 jaar werken we samen met vooruitstrevende artiesten wereldwijd, van Keith Haring tot Herb Ritts. Nu meer dan ooit, zien wij creativiteit als een manier om connectie te behouden. Om elkaar te blijven inspireren. Het is dan ook een initiatief met een groter doel, een droom om verbinding te maken. Middels een brug tussen de verschillende steden en hun culturele aanhangers, willen wij onze support tonen aan de creatieve industrie', aldus Bronagh Jennings, Brand Manager Absolut.
 
 

Together We Connect - from Baskets Stores on Vimeo.


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch