Nieuw logo voor Volkswagen Bedrijfswagens

10-09-2019 (11:25) - Marketing

Volkswagen Bedrijfswagens heeft een nieuw merklogo en een nieuwe digitale merkidentiteit gepresenteerd. Daarmee deelt Volkswagen Bedrijfswagens het nieuwe design met de personenwagendivisie van Volkswagen.
 
In de nieuwe merkidenteit ligt de focus bovenal op mensen. Niet eerder stond Volkswagen Bedrijfswagens zo dicht bij zijn klanten. 'Op dit moment lanceren we de Transporter 6.1. De wijze waarop we dat doen, is digitaler, meer connected en moderner dan ooit', vertelt Heinz-Jürgen Löw, Bestuurslid voor Sales en Marketing. 'Volkswagen Bedrijfswagens is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de ID. BUZZ, wat mij betreft het meest aansprekende model binnen de nieuwe elektrische ID. Family.'


Nieuwe merkbeleving


Volkswagen Bedrijfswagens was vanaf het begin volledig geïntegreerd in het ontwikkelingsproces van de nieuwe merkidentiteit. De transformatie naar de nieuwe ‘look & feel’ wordt steeds duidelijker: alle tools worden continu verder aangepast naar de nieuwe merkbeleving: van de visuele identiteit tot aan het complete corporate design van alle printuitingen, de online-kanalen, de uitstraling van de dealerbedrijven en uiteindelijk ook het merklogo. Dat laatste onderstreept de transitie die het merk ondergaat: de ontwikkeling van een traditionele autofabrikant van lichte bedrijfswagens tot een moderne aanbieder van toekomstige mobiliteitsoplossingen.
 
Foto: VWBedrijfswagens

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch