Polette wint ShopWatch Challenger Award 2019

17-04-2019 (13:06) - Marketing

In de finale van de ShopWatch Challenger Award 2019, streden finalisten Polette, Made.com en Chateau Amsterdam om de titel èn de Award. Polette ging, na een nek-aan-nek race met Chateau Amsterdam met de eer en de Award aan de haal.


De verkiezing van de ShopWatch Challenger Award vond plaats tijdens de eerste editie van GUC Beats, waarbij onder anderen René Repko zijn publiek in hoog tempo bijpraatte over de actuele retailtrends op internationaal niveau.

Tijdens het tweede deel van het programma kregen de drie finalisten het podium voor een powertalk van tien minuten waarbij zij het aanwezige publiek ervan moesten zien te overtuigen waarom zij de enige winnaar van de ShopWatch Challenger Award 2019 konden zijn.

Na drie inspirerende en gepassioneerde presentaties koos het aanwezige publiek de winnaar. Polette kon, na een spannende nek-aan-nek race met Chateau Amsterdam, als winnaar het podium claimen.

Meer over de ShopWatch Challenger Award 2019 in FONK magazine 258 (verschijnt 1 mei). ShopWatch is een initiatief van GUC Agency en FONK magazine. 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch