SodaStream haakt milieuvriendelijk aan op huwelijk Prince Harry

15-05-2018 (09:46) - Marketing

Ter ere van het Britse koninklijke huwelijk tussen Prins Harry en Meghan Markle veilt SodaStream exclusieve flessen ten voordele van Surfers Against Sewage. Deze organisatie werd gekozen door het koninklijke huwelijkspaar en zet zich in voor een plasticvrije wereld.


De SodaStream-flessen hebben een minitiatuurhoed als dop en zijn 100% recycleerbaar. Elk van de vijf originele hoedontwerpen is geïnspireerd door een iconische look die eerder werd gedragen door vrouwelijke royals. 

 

de beste wensen

Hugo Tagholm, Chief Executive van Surfers Against Sewage: "Het aanpakken van de plastic vervuiling van onze oceanen moet een topprioriteit zijn voor overheden, bedrijven en consumenten. Het engagement van SodaStream om plastic te verwijderen en herbruikbare flessen te promoten, is een grote stap in de richting naar plasticvrije kustlijnen en geeft een krachtige boodschap aan de drankenindustrie. Dit initiatief om de koninklijke bruiloft te vieren, benadrukt op ludieke wijze het belang van het schrappen van plastic voor eenmalig gebruik." 


"Ik neem mijn hoed af voor het koninklijke paar en wens hen het allerbeste toe", aldus Daniel Birnbaum, Chief Executive Officer van SodaStream. "Ze hebben Surfers Against Sewage als één van hun officiële goede doelen gekozen en doen zo een belangrijke bijdrage aan een ??wereld zonder plastic flessen. Ik hoop dat anderen worden geïnspireerd en zich bij hun steun aansluiten." 

 

meedoen

De ‘limited edition’ van de koninklijke flessen wordt geveild op royalsodastream.com. Iedereen kan bieden en zo bijdragen aan een plasticvrije wereld. Ook is op deze site te zien hoe de flessen tot stand zijn gekomen. 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch