Sparen voor de raceauto van Max Verstappen bij Jumbo

Sparen voor de raceauto van Max Verstappen bij Jumbo

22-09-2020 (16:26) - Marketing

Formule 1-liefhebbers kunnen bij Jumbo weer sparen voor een replica van de raceauto van Max Verstappen. Dit jaar gaat het om een schaalmodel van de Red Bull RB16, waarmee hij dit seizoen racet. Klanten krijgen er ook een sleutelhanger bij van de helm van Max.
 
De fans van Max Verstappen die de replica weten te bemachtigen, maken ook kans op het het Formule 1 jaarboek, met daarin een hoofdstuk over Verstappen. Ze worden uitgedaagd om een originele foto te maken met hun autootje en deze op de Facebook-pagina van hun Jumbowinkel te plaatsen. Iedere winkel mag één Formule 1 jaarboek weggeven.
 

Racen naar een volle spaarkaart

Klanten krijgen vanaf woensdag 23 september tot en met 13 oktober één spaarpunt bij elke 10 euro aan boodschappen. Sparen kan dit jaar ook bij online bestellingen op Jumbo.com of via de Jumbo Extra’s app.De volle spaarkaart kan tot en met 17 oktober worden ingeleverd in ruil voor een bestelcode. Met deze bestelcode en een bijbetaling van 5,99 euro kan de replica worden besteld, zolang de voorraad strekt. 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch