Visa eert vrouwenvoetbal met Team Visa

Visa eert vrouwenvoetbal met Team Visa

04-03-2019 (16:01) - Marketing

Visa viert het vrouwenvoetbal dat schuil gaat in iedere vrouw – van het veld tot in de boardroom en kondigt daarom Team Visa aan. Een gevarieerde groep Europese topvoetballers, met onder anderen de Nederlandse heldin Shanice van de Sanden.


Alle speelsters vertegenwoordigen Visa’s kernwaarden - acceptatie, samenwerking en innovatie. De aankondiging is de vervolgstap op de baanbrekende zevenjarige overeenkomst die Visa heeft getekend met UEFA voor het vrouwenvoetbal.


Daniel van Delft
(country manager Visa Nederland) is enthousiast over de invloed van vrouwensport: "Visa zet het platform dat vrouwenvoetbal biedt in, om diversiteit en inclusie te bevorderen, door prestaties en talenten te erkennen en te eren, ongeacht geslacht of afkomst. De invloed van vrouwensport groeit - een aantal van de meest belangrijke momenten in de recente geschiedenis, op en naast het veld, zijn mede mogelijk gemaakt door vrouwensport. Sport heeft een soortgelijke relatie met andere beroepen. Het kan een platform zijn om sterke en veerkrachtige vrouwen aan te moedigen en door hen aangemoedigd te worden, op welk gebied dan ook.”

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch