Zeeman lanceert eerste zwangerschapscollectie

06-07-2021 (13:52) - Marketing

Goed nieuws voor alle zwangeren (to be): Zeeman lanceert een eerste zwangerschapscollectie. De lijn is ontworpen met het oog op comfort en bestaat uit items, die goed met elkaar te combineren zijn. Met de nieuwe collectie laat Zeeman zien dat ook zwangerschapskleding niet duur hoeft te zijn.
 
De nieuwe collectie bestaat uit een stijlvolle flared broek in twee kleuren, een jeans met elastisch inzet en een soepel vallende broek in tijgerprint. Verder zijn er diverse basic items zoals een jurk, een rok en extra lange T-shirts. Allemaal gemaakt van duurzame materialen en in softe stretchy stoffen die fijn dragen en bij elk lichaamstype passen. Het damesnachthemd uit de collectie is gemaakt van Liva Eco viscose. Een duurzaam materiaal dat extra zacht aanvoelt voor ultiem comfort. Voor na de zwangerschap is er een voorgevormde voedingsbeha in meerdere kleuren.
 
De zwangerschapscollectie heeft een maatbereik van maat 36-48. Prijzen variëren van 6,99 euro tot 15,99 euro. De zwangerschapscollectie is vanaf vandaag verkrijgbaar in de winkels en online.

Bureaus

Media

Economisch