Boom uitgevers neemt boekenportfolio Adfo Groep over

Boom uitgevers neemt boekenportfolio Adfo Groep over

05-07-2017 (14:01) - Media

Boom uitgevers Amsterdam neemt per 1 juli 2017 het boekenportfolio van Adfo Groep, onderdeel van de Sijthoff Media Groep, over.

partnerschap
Naast deze overgang gaan Adfo Groep en Boom uitgevers Amsterdam een partnerschap aan. Dit partnerschap is gericht op de marketing van de boektitels op het platform van Adfo Groep en het gezamenlijk ontwikkelen van nieuwe proposities.

Volgens Mark Termeer, directeur Adfo Groep, biedt de sterke positie van Boom uitgevers Amsterdam in de educatieve markt meer en betere kansen voor het boekenportfolio en haar auteurs.

familiebedrijf
Boom uitgevers Amsterdam is onderdeel van Koninklijke Boom uitgevers, een familiebedrijf met ruim 350 medewerkers dat 176 jaar bestaat. Het is een solide en innovatieve uitgeverij, waar het portfolio naast een gestaag groeiend folio fonds bestaat uit een snel groeiend digitaal fonds en steeds meer omzet wordt gerealiseerd via eigen webshops. Ook maken Uitgeverij Edu’Actief, Boom uitgevers Den Haag, Courseweb, Uitgeverij Sarphati en Boom uitgevers Nieuwsmedia deel uit van de groep.


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch