De Leeuw treedt terug als topman Audax. De Nooijer voorzitter RvB

06-03-2020 (19:10) - Media

Met de overnames van RDC, Marskramer en Bruna en andere strategische keuzes heeft Audax de afgelopen twee jaar de bakens verzet en een nieuwe richting gekozen. Sinds februari 2020 is er bovendien een Raad van Commissarissen, waarin Joop Brakenhoff (voorzitter), Femke de Leeuw, Jan Brouwer, Ingrid Faber en Luc van Os zitting hebben. Hèt moment voor Hubertus de Leeuw om zijn positie van voorzitter van de Raad van Bestuur over te dragen aan de huidige CEO, Casper de Nooijer. Sinds 6 maart vormt De Nooijer samen met Jeroen Naalden en Stefan Hutten de Raad van Bestuur van Audax Groep.

De Leeuw blijft als voorzitter van de Raad van Aandeelhouders intensief bij Audax betrokken en kijkt ernaar uit in 2022 met alle medewerkers van het familiebedrijf de 75ste verjaardag van Audax te vieren. De Leeuw: 'In mijn nieuwe rol ben ik nog als vertegenwoordiger van de familie stringent aanwezig en betrokken bij de uitbouw en verdere groei van Audax als familiebedrijf, goede werkgever en voorbeeld voor de samenleving.'

De governance van onze onderneming is volgens De Leeuw nu perfect ingericht en "n goede professionele handen - onder leiding van CEO en Voorzitter van de Raad van Bestuur Casper de Nooijer met een sterk statutair directieteam - om Audax ook in de toekomst leidend te laten zijn."

 


Bureaus

Marketing

Economisch