De Radiofabriek introduceert het podcast spreekuur

De Radiofabriek introduceert het podcast spreekuur

03-06-2021 (12:38) - Media

Het Hilversumse mediabedrijf YPCA, De Radiofabriek introduceert op komende 11 juni het podcast spreekuur. Het podcast spreekuur is speciaal in het leven geroepen voor bedrijven en organisaties die zakelijk (willen gaan) podcasten.
 
Het podcast spreekuur is gratis toegankelijk en te vergelijken met een spreekuur van de huisarts. 'Podcastdoktoren' en ervaren programmamakers Glenn van der Burg en Ron Lemmens ontvangen een uur lang vertegenwoordigers van bedrijven en organisaties die tegen diverse podcast vraagstukken aanlopen. Kleine pijntjes kunnen zij direct wegnemen en voor ingewikkeldere vraagstukken wordt doorverwezen naar verschillende specialisten.
 

Doelgroep

Het podcast spreekuur is speciaal gericht op communicatieprofessionals, (project)managers, consultants en marketeers die zakelijk al een podcast maken of hiermee willen gaan starten. Er kunnen diverse vraagstukken worden voorgelegd; van hulp bij storytelling tot techniek en van presentatie skills tot distributie. Het eerste spreekuur vindt plaats op vrijdagmiddag 11 juni van 17.00 tot 18.00 uur in De Radiofabriek op het Media Park in Hilversum.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch