Dentsu Aegis Network, BrandDeli en Sanoma fietsen voor het goede doel

20-09-2017 (15:38) - Media

Voor het derde jaar op rij fietst Dentsu Aegis Network (DAN) voor het goede doel naar een DAN vestiging in Europa en ook BrandDeli fietst mee. Dit jaar gaat de tocht naar Brussel. De Route to Good is een fietstocht waarbij geld ingezameld wordt voor de stichting Energy4All.


BrandDeli steunt het initiatief met media-aandacht en door zelf mee te fietsen, samen met andere partners waaronder Sanoma.


Het goede doel Energy4all wil een medicijn ontwikkelen tegen de verschrikkelijke energiestofwisselingsziekte waarvoor op dit moment nog geen enkele medicatie voor is. Omdat deze ziekten nog relatief onbekend en zeldzaam zijn, ziet de farmaceutische industrie letterlijk geen brood in het ontwikkelen van een medicijn. Voor professor Jan Smeitink en zijn team is dit onaanvaardbaar. Zij hebben er hun levenswerk van gemaakt om een medicijn te ontwikkelen om deze genadeloze ziekte te stoppen met de stichting Energy4all. 


doe mee en doneer

De tocht is gestart op dinsdag 19 september. De groep rijdt in vier dagen vanuit Amsterdam, via Nijmegen, de Eifel en de Ardennen naar Brussel. De gemiddelde afstand per dag is 140km. Om de Route2Good tot een écht succes te kunnen maken hebben de mediabedrijven alle hulp nodig. Doneer wat je kunt missen. Alle beetjes zijn meegenomen!
 
Je aanmelden als donateur kan hier.

 
 
De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch