Elsevier Weekblad pakt in stijl uit

08-08-2017 (13:28) - Media

Met het nieuwe modeseizoen in aantocht, komen ook de grote modenummers er weer aan. Elesevier Weekblad pakt deze weer in stijl uit. De nieuwe Elsevier Weekblad STIJL Vrouwenmode, die deze week verschijnt, biedt een compleet en compact overzicht van de actuele trends in de mode en al het nieuws van de internationale catwalks in Milaan, Parijs en New York voor herfst en winter 2017. 
 

Tv-presentatrices Vivienne van den Assem, Marlijn Weerdenburg, Annechien Steenhuizen, Merel Westrik en Eva Cleven vertellen over hun favoriete werkoutfit. De Belgische ontwerper Dirk Van Saene geeft in een interview toe een bijzonder gevoel voor foute timing te hebben. Een exclusief verslag van het mode- en fotografiefestival in Hyères, waar Viktor & Rolf ooit hun carrière begonnen, is aangevuld met praktische tips voor wie volgend jaar dit event in Zuid-Frankrijk wil bezoeken. 
 
Ook nite te missen: een fraai overzicht van de schoenen van de Nederlandse ontwerper Jan Jansen. Een portret van designer en regisseur Tom Ford, golden boy van 55 jaar. De schoonheid van handschoenen. Kunstenaars en reclamemakers Lernert Engelberts en Sander Plug verklaren hun humoristische werk. En: waarom mag je je benen niet over elkaar slaan als je een modeshow bijwoont? 
 
Elsevier Weekblad STIJL Vrouwenmode is te bestellen via de webshop of telefonisch via de klantenservice (085-8888151).
 
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch