Grrr genomineerd voor drie European Design Awards

11-04-2018 (14:51) - Media

Grrr maakte de nieuwe website voor het Stedelijk Museum en lijkt daarmee in de prijzen te gaan vallen. De website en de digital branding zijn in twee digitale categorieën genomineerd voor een European Design Award.


Daarnaast is ook Picl, het online filmplatform dat Grrr samen met Herrie Film & Tv heeft gemaakt genomineerd voor een award. De European Design Awards worden jaarlijks uitgereikt en gelden als prestigieuze prijzen op het gebied van Europees ontwerp. Turkije en Rusland doen ook mee. 

 

waardering

Grrr is met het werk voor het Stedelijk Museum ook nog eens voor de internationale award GLAMi award (voorheen Best of the Web) genomineerd. Die prijs wordt als een internationale beloning gezien voor de beste museum branding en communicatie. In 2016 viel Grrr al in de prijzen op het Europese design toneel. Toen kreeg het bureau een gouden award voor zijn eigen project Fietsy. 


De winnaars van de European Design Awards worden op 2 juni 2018 in Olso bekend gemaakt tijdens het European Design Festival. Dat is een driedaags festival waar de hele Europese Designwereld samenkomt. 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch