Holland gaat voor Goud met Nederlandse successen tbij SBS

03-01-2018 (10:30) - Media

In aanloop naar de Olympische Spelen in Pyeongchang, zendt SBS6 vanaf 21 januari de documentaireserie Holland gaat voor Goud uit over 25 jaar Holland Heineken House.


In Holland gaat voor Goud nemen olympisch kampioenen zoals Pieter van den Hoogenband, Gianni Romme en Marit Bouwmeester de kijker mee met hun olympische herinneringen. De sporters bezoeken samen met mensen die het Holland Heineken House van de grond hebben gekregen zes olympische steden op vijf continenten. Zo krijgt de kijker te zien hoe de groei van het Holland Heineken House parallel liep aan de grootste Nederlandse sportsuccessen van de afgelopen 25 jaar. Elke reis eindigt op de exacte locatie waar het Holland Heineken House tijdens de Olympische Spelen was gevestigd. Op die locatie wordt met elke atleet teruggeblikt op hun bijzondere sport- en huldigingsmomenten.


Holland gaat voor Goud is een serie vol met geschiedenis en emotie. Daarnaast is te zien hoe typisch Nederlandse eigenschappen zoals standvastigheid, ondernemerschap en nuchterheid de gemeenschappelijke deler blijken voor de onstuitbare groei van het Nederlandse sportsucces en het Holland Heineken House. 

 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch