Insight TV en VICE Studios introduceren serie over e-sports

Insight TV en VICE Studios introduceren serie over e-sports

05-03-2019 (15:59) - Media

Insight TV werkt samen met VICE Studios om twee nieuwe series te introduceren die zich richten op straatvoetbal en e-sports. De series worden ontwikkeld en geproduceerd door VICE Studios Benelux en zullen binnenkort wereldwijd op Insight TV te zien zijn.


De eerste serie, die in de herfst van 2019 in première gaat, onderzoekt de oorsprong van straatvoetbal. Hoewel deze sport legendarische voetballers heeft voortgebracht, raken er toch een heleboel spelers de weg kwijt vanwege de vele verleidingen uit het dagelijks leven. In deze show zijn een aantal jonge talenten te zien die vanwege verschillende omstandigheden in de gevangenis zijn beland.


Modern Day Gladiators
, te zien in de herfst van 2019, neemt de kijker mee in de wereld van e-games en e-leagues. Meeslepende, menselijke verhalen achter deze groeiende trend worden onderzocht. E-sports worden steeds gangbaarder en zijn hard op weg om de grootste sport van de 21e eeuw te worden. Maar er is een keerzijde aan de roem, het succes en de rijkdom. Zolang gameverslavingen en schandalen de nieuwskoppen domineren, heeft de gemeenschap nog een boel te bewijzen.


voer voor discussie

'Met deze nieuwe programma’s kunnen we kijkers wereldwijd nog meer authentieke content aanbieden van de hoogste kwaliteit, geproduceerd door VICE Studios', zegt Arun Maljaars, Director of Content and Channels bij Insight TV. 'Deze nieuwe series tonen schurende, uitdagende narratieven die zowel entertainment als voer voor discussies zijn.'


Stefan Tieleman, General Manager VICE Studios Benelux, voegt toe: 'We kijken ernaar uit om samen met Insight TV te werken aan twee nieuwe producties. De kracht van VICE Studios ligt in het vertellen van verhalen die resoneren bij een jong publiek, doordat we de kennis en data van ons internationale VICE-netwerk inzetten. Deze producties tonen een onderbelichte kant van de wereld van sport waarmee we jonge mensen wereldwijd kunnen bereiken met vernieuwende content.'


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch