Instant Magazine en Bynder samen voor verbetering service

12-07-2018 (13:30) - Media

Instant Magazine, actief op het gebied van responsive digitale publicaties en Bynder, platform voor digital asset management, gaan samen. De integratie maakt het voor klanten van beide platformen makkelijker om hun digitale content te beheren en te presenteren.


Daniel Schafrat, Manager Strategic Partnerships bij Bynder: "De integratie met Bynder zal Instant Magazine gebruikers helpen om georganiseerd te blijven en tijd te besparen door hen rechtstreeks toegang te verlenen tot hun gehoste bestanden vanuit de mediabibliotheek van Instant Magazine en hen voorzien van de creatieve middelen die ze nodig hebben." 


Daan Reijnders, CEO van Instant Magazine: "De integratie met Bynder is een belangrijke stap omdat we ernaar streven een steeds aantrekkelijker hulpmiddel te worden voor bedrijven die hun content willen laten opvallen. De integratie is bedoeld voor bedrijven die werken met grote mediabibliotheken, met gedistribueerde content en zich bezighouden met asset management en gebruikersrechten."

 

versnelling

Instant Magazine heeft de afgelopen vier jaar groei doorgemaakt en wordt  ingezet door marketing- en communicatieprofessionals van bedrijven als Disney, PwC, KPMG, Philips en bureaus zoals Williams Lea Tag en DDB. 


Met de integratie van de Bynder Digital Asset Management moeten gebruikers van Instant Magazine, zoals profiteren van verbeterd assetmanagement, gestroomlijnde team samenwerking en snelle levering van assets door het Bynder CDN.

 

 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch