KINK zamelt geld in voor zorgpersoneel

KINK zamelt geld in voor zorgpersoneel

25-11-2021 (16:48) - Media

Radiozender KINK en de vereniging van longartsen (NVALT) slaan de handen ineen om alle longverpleegkundigen en hun collega’s een steuntje in de rug te geven. Gedurende de corona-crisis werken de longverpleegkundigen hard en stug door. De longartsen werken zeer nauw met hen samen en zien dagelijks hun grote inzet en loyaliteit. De longartsen en KINK willen daarom samen geld ophalen om hen allemaal te bedanken voor hun inzet tijdens de pandemie.
 
KINK-dj Tim op het Broek gaat in zijn eentje de KINK Album Top 1000 herhalen, die in juli dit jaar werd samengesteld door de KINK-luisteraars. Van elk album draait Tim een track, waarbij de luisteraars zelf via de KINK-site kunnen bepalen welke dat moet worden: de meest gestemde track komt op de radio. Tim gaat op die manier vijf dagen lang 18 uur per dag muziek draaien, van zes uur ’s ochtends tot middernacht. Luisteraars kunnen hem mentaal ondersteunen door hem te sponsoren via de doneer-button op kink.nl.
 
"We zien dagelijks hoe hard de longverpleegkundigen en alle collega's zich inzetten voor de patiënten", aldus NVALT-voorzitter Leon van den Toorn. "Dat waarderen we en daarom geven we ze graag een steuntje in de rug".
 
Op het Broek verzorgt zijn marathonuitzending van maandag 27 december tot en met vrijdag 31 december, dagelijks van 06u tot 00u.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch