L'HOMO. stopt

L'HOMO. stopt

12-01-2021 (11:17) - Media

L’HOMO., het jaarlijkse spraakmakende tijdschrift voor de LHBTI-gemeenschap, van de makers van LINDA. zal voorlopig niet meer worden uitgebracht. L’HOMO. bereikt de afgelopen jaren steeds minder lezers voor de belangrijke boodschap die het magazine uitdraagt, dus ziet LINDA. zich genoodzaakt voor nu te stoppen met het jaarlijks uitbrengen van deze titel.
 
Mocht zich nog eens een heel bijzondere aanleiding voordoen, dan kan L’HOMO. op onregelmatige basis verschijnen. Om het tijdperk van elf jaar L’HOMO. mooi af te sluiten brengt LINDA. samen met Mendo en Kosmos Uitgevers een L’HOMO. boek uit. ‘L’HOMO. Le Book’ verschijnt op 17 mei, de internationale dag tegen homofobie.
 
Jildou van der Bijl, creatief directeur LINDA. en Net5: “We vinden het ongelooflijk jammer dat we deze lastige beslissing moeten nemen en we zijn trots op alle issues van L’HOMO. die we hebben gemaakt, vanaf het allereerste nummer met Arie Boomsma op de cover. Omdat acceptatie van de LHBTI-gemeenschap – én iedereen die zich niet in één van deze letters kan vinden – ons aan het hart gaat, zullen we natuurlijk een bijdrage blijven leveren aan een inclusievere samenleving in onze printuitgaves LINDA.magazine, LINDA.meiden en LINDA.loves en online op LINDA.nl."
 
Iebele van der Meulen, voormalig hoofdredacteur L’HOMO.: “Ik ben enorm trots dat we met L’HOMO. jarenlang een mooie bijdrage hebben kunnen leveren aan diversiteit in de Nederlandse samenleving en binnen het medialandschap – om te laten zien dat we er allemaal toe doen, om te laten zien dat de wereld groter is dan veel media laten zien. Met L’HOMO. Le Book kijken we niet alleen terug op een decennium L’HOMO., maar ook vooruit, richting een hopelijk meer inclusievere samenleving waarin diversiteit gevierd wordt en iedereen zichtbaar is.”
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch