LOF en Mercurs geven podium aan talent

LOF en Mercurs geven podium aan talent

17-09-2020 (16:01) - Media

Het Lucas-Ooms Fonds (LOF) sponsort voor de zesde keer de Mercur BeLOFte van het Jaar, de prijs voor jong mediatalent. LOF-voorzitter Auke Visser: “Wij steunen de Mercurs vanaf het begin en dat blijven we doen, júist ook in deze moeilijke tijd." Aanmelden voor de Mercur BeLOFte van het Jaar? Doe het nu! 
 
Auke Visser vervolgt: "We staan helemaal achter de kleinschaliger aanpak van dit jaar. Als stichting hebben we natuurlijk geen commercieel belang bij de Mercurs, maar nu er nóg minder kansen in het vak zijn omdat uitgeverijen het zwaar hebben, is het belangrijk talent te stimuleren. Niet alleen met een prachtige bekroning in de vorm van een Mercur, maar ook met het prijzengeld, te besteden aan de eigen ontwikkeling.”
 

Talent in de spotlights bij FONK

LOF-bestuurslid en FONK-hoofdredacteur Nicolette Hulsebos wil graag laten zien hoeveel jong en gevarieerd talent ons vak te bieden heeft: “In de nieuwe rubriek Next Mediastar willen we vanaf nu graag een voorportaal zijn voor de Mercur BeLOFte, die ik een zeer warm hart toedraag.” Lees hier de eerste aflevering, met fotograaf Eva Roefs in de hoofdrol (foto: Eva in actie voor Volkskrant Magazine).
 
Ben je of ken je een bijzonder talent in ons vak? Van beeldmaker tot redacteur, van datastrateeg tot marketeer: schrijf je in op mercurs.nl

 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch