Mariëlle Arts neemt na 11 jaar afscheid van LINDA.

25-06-2020 (10:31) - Media

Mariëlle Arts, zakelijk directeur van LINDA., neemt na 11 jaar afscheid van het mediabedrijf. Arts had na de overname van LINDA. door Talpa Network vorig jaar maart de leiding over het integratieproces van het merk binnen Talpa. Nu deze integratie is afgerond vindt ze het tijd voor een nieuwe stap.
 
Linda de Mol: ‘Ik wil Mariëlle enorm bedanken voor alles wat ze in de afgelopen jaren voor het merk LINDA. heeft betekend. Mede door haar enthousiasme, gedrevenheid en doortastendheid is er de afgelopen jaren aan een geweldig bedrijf gebouwd. We zullen de warme persoonlijkheid van Mariëlle missen, maar wensen haar natuurlijk alle succes bij haar volgende stappen.’? ?
 
Mariëlle Arts: ‘Begin maart heb ik Linda de Mol en Jildou van der Bijl laten weten dat het een goed moment voor mij is mijn ambities elders te gaan verwezenlijken nu het integratieproces van LINDA. binnen Talpa Network is voltooid. De afgelopen 11 jaar heb ik een bijdrage mogen leveren aan de ontwikkeling van LINDA. van magazine tot volwaardig crossmediaal merk. Ik ben zeer dankbaar voor het vertrouwen en de ruimte die ik kreeg om als zakelijk directeur aan het roer te kunnen staan van een snelgroeiend innovatief bedrijf. Talpa Network heb ik leren kennen als een indrukwekkend contenthuis met sterke merken waar dezelfde ondernemersgeest en passie voor creatie heerst als bij LINDA..’

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch