Oplage huis-aan-huismagazine CITY verhoogd naar 700.000

Oplage huis-aan-huismagazine CITY verhoogd naar 700.000

22-04-2021 (13:53) - Media

Het magazine CITY wordt vanaf 1 mei 2021 wekelijks verspreid in zeven grote Nederlandse steden. Met de uitbreiding van edities in alle stadsdelen in Amsterdam, Rotterdam en Leiden, boven op de verschijning in Utrecht, Den Haag, Tilburg en Haarlem, is CITY het grootste huis-aan-huisblad van Nederland.

CITY bereikt met de totale oplage van bijna 700.000 in deze zeven steden straks meer dan 1,5 miljoen Nederlanders. In alle steden waar CITY verschijnt is er aandacht voor lokaal nieuws, interviewen CITY-journalisten bekende Nederlanders uit de wereld van het entertainment, cultuur en sport. Verder geeft het tijdschfrift aandacht aan wonen, gezondheid, en food.
 
Redactie
De redactie van CITY is in handen van Trusted Media Publishers uit Amsterdam, opgericht door Sjuul Paradijs en Jan-Kees Emmer. De grootste landelijke distributeur SPOTTA is verantwoordelijk voor de landelijke advertentieverkoop en de bezorging van CITY.
 
Thomas Hopman, H.A.H. Retail: "De groei van CITY naar zeven steden geeft aan dat de uitgave bij zowel lezers als adverteerders in goede aarde valt. Dat biedt kansen om het merk CITY verder uit te bouwen."

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch