SLAM! brengt ode aan Nederlandse dance

17-02-2017 (14:03) - Media

Traditiegetrouw organiseert radiostation SLAM! ook dit jaar de Dutch Dance Days. De Nederlandse dance industrie wordt wereldwijd geroemd. Onze producers scoren op alle continenten grote hits en we zijn wereldkampioen als het gaat om dance events. Genoeg redenen voor SLAM! om een ode te brengen aan de Nederlandse dance.


SLAM!
zal vanaf maandag 20 februari tot en met vrijdag 24 februari uitsluitend Nederlandse dancemuziek draaien. In de ochtendshow komen dagelijks de Nederlandse grondleggers van de dance in de studio voor een interview en een liveset. De grootste dj-talenten van dit moment zijn te gast bij de middagshow op SLAM! en ’s avonds zullen grote namen als Afrojack, Oliver Heldens en Nicky Romero laten horen waarom zij bij de beste van de wereld horen.

 

SLAM! AWARDS
Op donderdag 23 februari worden de SLAM! Awards voor de tweede keer uitgereikt als onderdeel van de Dutch Dance Days. De SLAM! Awards zijn vakprijzen gekozen door de industrie zelf. Labels, eventorganisatoren, muziekredacties, producers en dj’s stemden de afgelopen weken op hun nummer één in de verschillende categorieën. De winnaars worden 23 februari tussen 19 en 20 uur bekendgemaakt op SLAM!. 

Categorieën SLAM! Awards:

- Beste Nederlandse dj
- Beste Nederlandse talent
- Beste Nederlandse producer
- Beste Nederlandse track van het afgelopen jaar

Winnaars vorig jaar:
- DJ: Martin Garrix
- Talent: Sam Feldt
- Producer: Boaz van de Beatz
- Track: Tiësto & KSHMR feat. Vassy – Secrets

 

 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch