Social Friendz lanceert webshop voor en door influencers

03-06-2020 (11:31) - Media

Social Friendz, een full-service influencer marketing agency, heeft een eigen webshop gelanceerd. In de online shop kunnen (startende) influencers producten en diensten vinden om hun eigen social media-accounts naar een hoger niveau te tillen.
 
Jolijt Houweling is founder van Social Friendz. ,,Online marketing wordt steeds belangrijker. Door Corona zien we grote stijging in het aantal campagnes. Een webshop is een logisch vervolg op de diensten die we aanbieden.” 
 
De Social Friendz Shop verkoopt producten die van toegevoegde waarde zijn voor Instagram, YouTube en TikTok. Naast onder meer leesvoer, pre-sets en fotografiecursussen kunnen bezoekers hier terecht voor styling items om foto’s 'Instagrammable' te maken. ,,Eigenlijk alles wat je verder helpt bij het maken van mooie content, verkopen we”, vertelt Houweling. ,,We bieden ook de service om een artikel voor een meerprijs in te laten pakken voor een leuke unboxing op je kanaal.”
 
Het assortiment blijft aangevuld met nieuwe artikelen en eigen producten, zoals een eigen magazine, waarin meerdere influencers hun tips en geheimen delen.

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch